DOF   Dansk Orienterings-Forbund COWI Hovedsponsor: TRIMTEX

Suveræne FIF Hillerød

Af: Lars Vendelbjerg, orienteringsløb.dk
Første runde i Østkredsens 1. division.

Søndag blev første runde i Østkredsens 1. division afviklet i Valborup. Hvalsø OK stod for et flot gennemført arrangement.
FIF Hillerød er forsvarende sjællandsk og dansk holdmester, og det bliver svært at se, hvem der kan slå dem af tronen. Med Hillerød-løbere på de fem første pladser på bane 1 – så var der tre gange 29-10 hjemme i pointregnskabet. Og med Anne Konring Olesen og Signe Klinting som vindere af hhv bane 2B og bane 3 B – så var der ikke meget at stille op for OK Øst (109-67), OK Roskilde (113-71) og Tisvilde Hegn OK (108-75).
Men ellers var det Tisvilde Hegn OK, der gjorde sig mest positiv bemærket. Fire gange tidligere har klubben forsøgt sig i 1. division – for altid at rykke ud med det samme igen. Nu ser det dog ud til at kunne lykkes for nordsjællænderne at overleve en debutsæson i 1. division, da både OK Øst (100-77) og OK Roskilde (101-83) blev sikkert besejret.
I bunden af divisionen lykkedes det OK Øst at slå OK Roskilde snævert 92-88.

Stillingen efter 1. runde: FIF Hillerød 6 point; Tisvilde Hegn OK 4 point; OK Øst Birkerød 2 point; OK Roskilde 0 point.
Anden runde løbes 2. september i Teglstrup Hegn – kun 15 dage før DM finalen.

Morten Jensen
Lokalredaktør


Landsholdet til Ungdoms-EM er udtaget
U16 landstrænerne Anders Bachhausen og Jesper Stamp har udtaget 9 unge talenter til EYOC
Maja og Søren gæster i LIGA på P3
Maja Alm og Søren Bobach snakker orientering og måske røverhistorier hos P3 torsdag aften.
EM MTBO holdet er udtaget
Om knap 14 dage går det løs med EM i MTBO i Portugal for båder Senior, junior og U17. EM afvikles med udgangspunkt fra Idanha a Nova beliggende helt op ad den spanske grænse.
Mellemdistance testløb
Efter sidste af tre testløb skal landstrænerne nu udtage holdene til Junior-VM og EYOC. Vanen tro har intet givet sig selv, så det bliver en spændende ventetid for mange af juniorerne.
2 weekender med MTBO Juniortestløb på lang distance på Fanø Junior VM testløb på Fanø U16/U18-landsholdet på Gøteborg-samling Historisk sejr til IFK Göteborg i Tiomila Sejr til Domnarvet i Tiomilas damestafet

Opslagstavlen

Fynsk Sprint Cup 2015 Eliteklubforum fredag den 19. juni 2015 i Odense O-service lukket til efter pinse Naturløbet i Fredericia Naturløbssæsonen startede på Frederiksberg