Det kan i dag være svært for nye løbere at få overblik over, hvor man kan komme ud og løbe orienteringsløb, hvis man ikke er medlem af en klub. 

Dansk Orienterings-Forbund har derfor lanceret Orienteringsløb.dk

Platformen giver løberne overblik over alle typer af orienteringsaktiviteter i DOF-regi, så længe de er åbne for alle, der er interesseret i orienteringsløb.  

Det gælder alt fra træningsløb, byorienteringsløb, familieorientering, trailløb, o-løbeskoler, MTB-orientering til de store konkurrencer og mesterskaber.

Løbene bliver både vist i kalenderrækkefølge og på et oversigtskort, så man kan finde det løb, der ligger nærmest ens bopæl. 

Orienteringsløb.dk får den fordel, at deltagerne ikke behøver være medlemmer af en klub for at kunne se et løb. Dermed når den forhåbentlig ud til en masse nysgerrige motionister, der med platformen får et bedre overblik over orienteringsaktiviteter, der er oplagte for dem. 

Opret et mail-abonnement
Sitet er lige nu under udvikling, og det betyder at der gradvist kommer flere funktioner til. I løbet af foråret 2021 får klubberne selv adgang til at lægge løb op og redigere dem. 

Senere vil det blive muligt at oprette et mail-abonnement på løb, så man hver uge får en oversigt over løb fra de klubber, man er mest interesseret i af følge.

Det bliver også muligt for klubberne at indlejre løbsoversigter hentet fra Motionsorientering.dk på deres lokale klubsite. 

For at få deres løb med på sitet, skal klubberne blot lægge deres løb op som begivenheder på deres åbne Facebook-sider. Herfra bliver datoer, beskrivelser og fotos automatisk hentet ind på sitet. 

Klubberne kan med fordel læse den instruktion, der er lagt på sitet. Her gennemgås det skridt for skridt, hvordan de får deres løb til at se godt ud som muligt. 

Se mere på Orienteringsløb.dk

Foto: Ernst Poulsen

 

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD