Folkeskolelærere over hele landet får nu stillet et let tilgængeligt og gratis e-læringsforløb til rådighed, når de vil lære eleverne at finde vej med kort og kompas.

Forløbet består af fem moduler, hvor eleverne først bliver præsenteret for ca. 20 minutters forberedelse foran computerskærmen, hvor de med tekst, billeder, videoer, lyde, øvelser og quizzer bliver klædt på til bagefter at snøre løbeskoene og selv finde vej.

Der er udviklet en særskilt lærervejledning til hvert modul, som udover at præsentere lærerne for elevernes materiale også går i dybden med bl.a. læringsmål, undervisningsaktiviteter og pædagogiske overvejelser.

Forløbet er tilrettelagt for 6./7. klasser, men der er differentieringsmuligheder, så det også kan benyttes på andre klassetrin.

Det er DOFs skolekonsulenter Laura Sørensen, der har udarbejdet forløbet i samarbejde med Peak Balance og med støtte fra Nordea-fonden.

Forløbet findes på Idrættens E-læring: www.ie.dif.dk og kan hentes til både lærere og elever, når de har oprettet sig gratis som brugere.

 

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD