WOC2022 logo

 

Netop i dag, tirsdag d. 7. juli 2020, skulle verdenseliten have løbet ud på den første disciplin - sprintstafetten i Kolding - ved VM i Danmark og sat gang i en uges orienteringsfest i Trekantområdet.

Det satte coronapandemien desværre en stopper for - men heldigvis er mesterskaberne i Danmark jo ikke aflyst, men udskudt til om to år.

Og nu har de fem klubber, der udgør VM-arrangørholdet, lagt kalenderpuslespillet færdigt, så VM-programmet i 2022 ser således ud:

- Onsdag d. 29. juni, 2022, Sprintstafet, Kolding
- Fredag d. 1. juli, 2022, Knock-Out Sprint, Fredericia
- Søndag d. 3. juli, 2022, Sprint, Vejle

Se nyheden på arrangørernes hjemmeside

De sidste detaljer for VM-publikumsløbene, WOC Tour, mangler stadig at falde på plads, men der er altså al mulig grund til at reservere ugen til VM-fest i Trekantområdet.

De mest inkarnerede landsholdsfans vil huske datoen 7. juli tilbage fra 2014. Her vandt det danske sprintstafethold nemlig sølv som én af de seks danske medaljer ved VM i Italien og den første af (indtil videre) fem VM-medaljer i træk i sprintstafet.

Når tiden nu ikke tillader direkte VM-løb på dansk grund, kan man i stedet se fire minutters sammendrag af den rasende spændende sprintstafet fra Trento for seks år siden herunder.

Video: International Orienteering Federation - se et længere sammendrag her.

DOF på Facebook

DOF ANBEFALER

Tema FindvejiSkolen2

DOF har udarbejdet et e-læringsforløb målrettet elever i 6.-7. klasse, som lærere gratis kan benytte. Læs mere

Sponsorer

Cowi
Trimtex
Sportident
Løberen
Silva
Klinik
Godik
Sportlyzer
Grafisktrykcenter

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF