Dansk Orienterings-Forbund har en strategi for udvikling, der indebærer en række mål, som skal sikre at strategien bliver implementeret, og at den ønskede udvikling bliver gennemført i praksis. Et kriterie for mål og delmål har været, at de skal være målbare, og derfor er adgangen til data på forskellige områder, en vigtig del af strategiarbejdet i DOF. 

Adgangen til data, er i høj grad et spørgsmål om at få indhentet information fra klubberne, og derfor er denne mulighed for at registrere forskellige ting, oprettet til formålet. Der er indtil videre tre registreringsformularer, man som klub kan udfylde.

1. Afslag og begrænsninger på skovansøgninger
2. Grønne tiltag - Klubber
3. Grønne tiltag - Stævner


Registrering af afslag på ansøgninger og restriktioner i forbindelse med skovtilladelser

Ved at udfylde formularen til registrering af afslag på ansøgninger om skovtilladelser, hjælper I som klub, forbundet med at blive klogere på, hvordan adgangen til de danske skove udvikler sig og ser ud. 

1. Afslag og begænsninger på skovansøgninger

Udfyld formularen nedenfor.


Registrering af grønne tiltag

Ved at udfylde formularen til registrering af grønne tiltag, på både stævne- og klubniveau, hjælper I som klub, forbundet med at blive klogere på, hvordan den grønne omstilling i orienteringssporten ser ud.

2. Grønne tiltag - klubber

Udfyld formularen nedenfor.


3. Grønne tiltag - Stævner

Udfyld formularen nedefor.


 

DOF på Facebook

Sponsorer

Trimtex
Løberen
   Silva

Organisationer og partnere

International Orienteering Federation
Team Danmark
Dansk Skole Idræt
Sport Event Denmark
DIF
OCAD