Skip to main content

EYOC/JWOC testløb d. 4-5/6 i Rebild Bakker

| Administrator | Nyheder 2016

Det venter DOFs unge talenter en hård weekend i Rebild Bakker og Rold Skov i starten af juni

Junior-VM 2016 arrangeres i schweiziske Scuol d. 9-15. juli. Scuol ligger midt i Engadin, et fantastisk bjergområde i det sydøstlige Schweiz. Terrænet bliver stærkt kuperet og stiller store krav til løbernes fysik, det har derfor været et stærkt ønske fra juniorlandsholdet at dette års testløb blev afviklet i et krævende og tungt terræn.
Rold Skov OK der i øjeblikket er inde i en stor udvikling, har sagt ja tak til opgaven. Tidligere juniorlandstræner Jan Scheel er banelægger og der venter de unge talenter en udfordrende og spændende weekend i juni.

Ungdoms-EM arrangeres i polske Jarosław d. 30. juni til 3. juli, og også her venter der løberne et kuperet og krævende terræn. Udtagelse til Ungdoms-EM afvikles sideløbende med Junior-VM udtagelsesløbene

Vi gør opmærksom på at DM sprint d. 22. april i Haderslev ligeledes indgår i udtagelserne til Ungdoms-EM og Junior-VM.

Som en konsekvens af ovenstående er Rebild Bakker og Rold Vælderskov pr. 27/1 lukket for deltagere i EYOC/JWOC testløbene d. 4-5/6. Samme terræn anvendes d. 23/4 2017 til DM Ultralang, og stævne og reglementsområdet har givet dispensation, således at deltagere i EYOC/JWOC testløbene også kan deltage i DM-Ultralang 2017. Dette gælder også for løbere i D/H13-14, som ønsker at løbe testløbene, ligesom løbere i D/H20 ligeledes kan deltage i DM-Ultralang 2017.
Vi gør opmærksom på at dispensationen kun gælder for testløbsdeltagerne, mens chauffører, forældre, mv. henvises til et alternativ i Rold Nørreskov.

Mere information om udtagelser mv. findes på Eliteområdets hjemmeside under information

http://landshold.do-f.dk/elite/information.asp