Skip to main content

Sæsonen 2016 er startet i Sverige

| Administrator | Nyheder 2016

Fine danske præstationer i Pan Våren

Kalenderen er vendt blad til marts og rækken af sæsonstartstraditioner fortsætter. Vi har allerede fortalt om landsholdenes Sydsamling i Portugal og nu skulle træningen så omsættes til praksis, da OK Pan Kristianstad inviterede til tredagesstævne i terrænerne ved Åhus, der til forveksling ligner strandskovene i Portugal.

Og traditionen tro holdt de danske løbere sig ikke tilbage, men leverede en masse fine resultater:

I Panvåren Natt fredag aften var juniorløberne Josefine Lind og Amanda Falck Weber rykket op i seniorklassen, hvor de tog dobbeltsejr i et ganske stærkt felt. Thor Nørskov vandt i H 21 med Tue Lassen på tredjepladsen og Magnus Dewett som nr. 4. I D 20 vandt Caroline Finderup fra OK Pan Århus. Carl Emil Schøier Kovsted blev nr. 3 i H 20, mens Lise Termansen blev toer i D 18.

I lørdagens mellemdistance blev det til en ny andenplads til Amanda Falck Weber, mens Thor og Tue blev nr. 1 og 3 i H 21. Nat-toeren, svenske Johan Runesson, havde dog samme tid som Thor. I H 20 vandt juniorlandsholdsløber Emil Øbro.

I lørdagens langdistance gentog Josefine Lind og Amanda Falck Weber dobbeltsejren i seniorklassen. Caroline Finderup blev nr. 3 i D 20 og Emil Øbro vandt igen H 20. I D 18 blev Lise Termansen nr. 3.

Og årets træner, Tim Falck Weber, som lige brugte lørdag eftermiddag på at blive hædret i Brøndby, nåede at sikre sig tre andenpladser i H 50. Hvorfor spilde tiden?

Alle resultater findes lettest via nedenstående link.

http://eventor.orientering.se/Events