Skip to main content

Repræsentantskabsmødet afholdt

| Administrator | Nyheder 2016

Lørdag afholdt Dansk Orienterings-Forbund sit årlige repræsentantskabsmøde i Idrættens Hus i Brøndby, hvor repræsentanter fra 31 klubber var mødt frem bl.a. for at gøre status efter første år med den nye struktur, der blev vedtaget på sidste års repræsentantskabsmøde.

Der var ikke fremsat forslag til årets repræsentantskabsmøde, der dermed blev et roligt et af slagsen.

Formiddagen blev brugt på beretninger fra formand, direktør og de 14 områdeformænd, inden Lotte Büchert fra DIF’s bestyrelse gav en kort status på arbejdet i DIF og DIF’s syn på DOF, der blev betegnet som meget dygtige – og en lille smule heldige…

Inden frokostpausen var det tid til uddeling af æresbevisninger, hvor følgende blev hædret:

Årets klub: Sorø OK
Årets løber: Ida Bobach (Ida havde tidligere fået overrakt prisen i forbindelse med landsholdets Portugalsamling)
Årets træner: Tim Falck Weber, Tisvilde Hegn OK
Silva-blokken: Familien Dagsberg
Organisatoren: Gert Nielsen

Årets MTBO rytter uddeles ved anden lejlighed, mens årets kortprofil ikke blev uddelt i år, hvor heller ingen blev tildelt DOF's ærestegn.

Efter frokost var der oplæg om rekruttering og fastholdelse generelt, herunder Find vej Dagen den 30. april, hvor klubberne opfordredes til at arrangere samtidig træning for alle klubbens medlemmer, så besøgende på dagen får det bedst mulige indtryk af klubben, og om klubudviklingsprojektet, hvor endnu flere klubber opfordredes til at deltage og få koblet en lokal konsulent på til at få sparring omkring tiltag i klubben.

Dagen afsluttedes med valg til hovedbestyrelse, områder mv. DOF’s hovedbestyrelse er uændret med undtagelse af, at suppleanten Michael Leth Jess nu indtræder i stedet for Casper Sørensen, der grundet øget arbejdsbelastning i sit civile arbejde har ønsket at udtræde før tid. På områdeformandsposterne blev KK Terkelsen formelt valgt til formand for skoleområdet, Tom P. Neesgaard som ny formand for rekrutteringsområdet, mens posterne som formand for Børn og Unge samt finansieringsområdet står ledige – her er hovedbestyrelsen bemyndiget til at finde nye formænd.

Referatet fra repræsentantskabsmødet følger, når dette er færdigt og godkendt af dirigenten.