EM guld til Thomas og VM Bronze til Camilla

| Administrator | Nyheder 2016

De danske MTBO ryttere kunne igen vise de røde og hvide farver frem ved mesterskaberne i Portugal.

En stolt landstræner kunne igen i dag lægge et billede op på MTBO Danmarks Facebook-gruppe af to glade danske ryttere. Denne gang smilede de om kap med de skinnende medaljer.

I dag kørte de danske MTBO ryttere mellemdistance i en udpræget middelhavs lignende skov med eukalyptustræer og mange stier. Terrænet var teknisk svært og der blev kæmpet hårdt i de 30 graders varme.

VM BRONZE til Camilla
Efter 44:43 minutter er Camilla Søgaard i mål. Hun ligger allerede fra start højt oppe på resultattavlen i det stærke dame-elitefelt, og ender med at tage en flot bronze medalje.

Ungdoms EM GULD til Thomas
Det unge talent Thomas Steinthal kører sig ind på 1. pladsen i U17 og kan nu kalde sig europamester. Thomas kørte stort set fejlfrit rundt i højt tempo. Han stoppede op og læste kort på de rigtige tidspunkter, så taktikken holdt hele vejen igennem. Han havde marginaleren på hans side, da der kun var 5 sek. ned til nr. 2, men det var mere end rigeligt.

Godt kørt af de unge U17 ryttere
Noah Tristan Hoffmann fik en flot EM debut med et stabilt løb, hvor han undgik de store fejl. Han endte som nr. 25. Mikkel Brunstedt Nørgaard var den allerførste i skoven i dag og endte på en 27. plads. Den unge pige rytter Christine Reibert Hansen måtte erkende, at hun ikke helt var kommet sig over lidt sygdom, men blev flot nr. 18.

I morgen torsdag har rytterne en velfortjent hviledag, inden de skal i sadlen igen for at køre langdistance fredag.