Tæt kamp om DM-titlen for hold i COWI-ligaen

| Administrator | Nyheder 2014

Der var til det sidste spænding om, hvilken klub der løb med DM-titlen i COWI-ligaen, men OK PAN Aarhus, som stillede med 115 løbere, løb til sidst med sejren.

Indsendt af Maria Bugge Madsen / Viborg OK

Søndag d. 28. september blev der afholdt DM i orienteringsløb for hold i Mønsted plantage. Viborg Orienteringsklub arrangerede stævnet, hvor der deltog 428 løbere fordelt på seks klubber:
Sydkredsen: OK SNAB Vejle og Kolding OK
Østkredsen: FIF Hillerød og Tisvilde Hegn OK
Nordkredsen: OK PAN Aarhus og Silkeborg OK

Alle klubber var bredt repræsenterede i alle aldersklasser, og da alle klubber har nuværende og tidligere landsholdløbere som medlemmer var der hård kamp om DM-titlen, men det blev OK PAN Aarhus, der til sidst trak det længste strå med 10 match point og vandt DM. På 2. pladsen kom FIF Hillerød Orientering med 8 matchpoint og på 3. pladsen Silkeborg OK med 6 matchpoint.

Det var første gang, der blev afholdt DM i Mønsted plantages udfordrende landskab med stor detaljerigdom og terrænvariation, og havde man ikke mistet pusten ude på ruten, skete det utvivlsomt på de sidste 200 meter op mod mål.
Der var helt nytegnede kort, og generelt stor tilfredshed med banerne og posternes placering.