Skip to main content

Maja Alm sæsondebuterer i Silva League

| Administrator | Nyheder 2012

Som løbes i svenske Linköping i dag

Forårssæsonen er på sit højeste og i den kommende weekend afvikles den legendariske Tiomila-stafet – der i år er rykket væk fra Stockholmsområdet og løbes nær Motala.

Inden da er der traditionelt sprintkonkurrence med stærkt startfelt. I år afholdes denne i dag, fredag eftermiddag og aften i Linköping. Løbet er WRE-løb og samtidig 5. afdeling af den svenske rangliste, Silva League.

I det stærke startfelt er der fra dansk side stor interesse om Maja Alm, OK HTF Haderslev, der endeligt er tilbage fra en langvarig fodskade og for første gang i år konkurrerer på topplan. I Dame Elite 2 skal unge Lea Reime, Farum OK, prøve kræfter med det internationale felt.

I herreklassen er der størst forventninger til sprintspecialisten Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK, der også er meldt klar efter skadeproblemer tidligere på sæsonen. I denne klasse stiller Christian Christensen, OK Pan Århus og Søren Schwartz Sørensen og Sigge Lundedal Jensen, begge FIF Hillerød, også op. Claus Bloch, OK Pan Århus, havde i udgangspunkt ikke WRE-point nok til at komme i Elite 1, men han ligger så højt på reservelisten, at vi håber han kommer med ind og kæmpe i hovedkonkurrencen.

H 21 har første start kl. 16.45, mens D 21 starter fra kl. 17.30. Rasmus starter kl. 17.05, Maja starter fjerdesidst kl. 18.09 i kraft af hendes aktuelle placering som nr. 10 på verdensranglisten.

Stævnet kan følges på løbets hjemmeside. Se link nedenfor.

http://silvaleague.lok.se/