Skip to main content

Guld til Marius Thrane Ødum ved SM-Mellem

| Administrator | Nyheder 2012

- den anden svenske mesterskabsmedalje på en uge

Marius Thrane Ødum, der i Danmark stiller op for OK Øst Birkerød og i Sverige for IFK Göteborg gik helt til tops ved de svenske mesterskaber på mellemdistance, der blev afholdt i Gästrikland i Midtsverige i den krævende type terræn, der passer Marius så glimrende.

Sejrsmarginalen i klassen H 20 til Fredrik Eden fra OK Kåre var på hele 49 sekunder, hvilket er rigtigt meget på mellemdistance. Dermed byttede de to plads i forhold til forrige weekends svenske mesterskab på lang distance, hvor netop Fredrik distancerede Marius med 35 sekunder.

I dag afsluttedes SM-ugen med stafet – dog uden danske medaljer.

Med de flotte løb ser Marius ud til at være rigtigt godt klar til sin sidste landsholdsoptræden som junior, når han om to uger sammen med resten af det danske juniorlandshold deltager i Junior European Cup i St. Moritz i Schweiz.

Skulle svenske Tove Alexandersson fra Stora Tuna vælge at deltage der, bliver det spændende at følge endnu en tvekamp mellem hende og vores egen Emma Klingenberg. Emma vandt jo en af de seneste senior World Cup afdelinger, mens Tove fuldstændigt knuste sine modstandere i D 20 ved SM på lang og mellem distance.