Skip to main content

Revision af reglement 2009.

| Administrator | Nyheder 2010

Stor aktivitet i høringen af reglement 2009

Ved udløbet af den første frist for indlevering af kommentarer og ændringsforslag til stævnereglementet havde DOF modtaget 26 ændringsforslag fra medlemmerne, mens 53 ændringsforslag var modtaget via Østkredsens hjemmeside, eller i alt ca. 70 bidrag. Østkredsen har åbnet et debatforum, hvor man kommenterer på den enkelte paragraf i reglementet, hvorved det enkelte medlem let kan tælle med flere gange, ved en simpel sammentælling af bidragene.

En række forslag er primært af redaktionel karakter. I betragtning af reglementets unge alder vil ændringsforslag af denne karakter kun blive fremmet, hvis der er tale om ”åbenbar” forbedring af reglementsteksten.
De forslag, som har egentlig substantiel karakter, samler sig naturligt om nogle få emner/paragraffer:

4.1.1. Startret i Danmarks- eller Forbundsmesterskaber
Skal begrænsningen for udenlandske løberes mulighed for at deltage i nationale mesterskaber fremover alene gælde for eliteklasserne, eller skal den eventuelt helt bortfalde?

4.1.4., 4.2.2., 5.1.7. Tilmelding
Der er stillet forslag om, at tilmeldingsfristen, som i dag udløber fredag kl. 19.00, skal ændres til at udløbe kl. 24.00.

4.1.2.2. Nationale mesterskabsklasser
Flere medlemmer har stillet forslag om oprettelse af flere klasser for de ”ældre damer”. Eventuel fuld klassemæssig ligestilling mellem herrer og damer.
Desuden er der stillet forslag om justering af ungdomsklasserne.

4.1.9. Medaljer
I forlængelse af den diskussion, som har fundet sted i det seneste års tid, om uddeling af alle medaljer, uanset antallet af deltagere i den enkelte klasse, er der ikke uventet fremkommet flere forslag om ophævelse af den begrænsning, som blev indsat i reglement 2009.

5.1. Danmarksturneringen
Gunnar Grue-Sørensen, Tisvilde Hegn OK, har udarbejdet et omfattende ændringsforslag til pointberegningen ved divisionsmatcherne.


Østkredsen har som nævnt på sin hjemmeside åbnet et debatforum, som er uhyre brugervenligt og samtidig sikrer en åbenhed omkring de fremsatte forslag og forløbet af revisionsprocessen. Der er lagt et link fra DOF’s hjemmeside til dette debatforum, som alle opfordres til at anvende. Naturligvis vil ændringsforslag og kommentarer, der fremsendes til DOF på normal vis, også indgå i revisionsarbejdet.

Deadline for ændringsforslag og kommentarer til reglement 2009 udløber mandag den 23. august 2010. Der vil ikke blive taget hensyn til bidrag modtaget efter denne dato.
Kommentarer kan indskrives på:

http://ostkredsen.dk/dofreglement/doku.php

http://plan.do-f.dk/log/subpages/Oversigt_over_høringssvar_anden_runde.pdf