Skip to main content

1.300 fra 13 lande

| Administrator | Nyheder 2008

1.300 deltagere fra 160 klubber i 13 lande er klar til årets SpringCup.

Vi har knap fået vejret efter først Nordjysk 2 dages og så Påskeløbene før der står SpringCup på programmet. Der er i år kommet rod i rækkefølgen, fordi Påsken 2008 falder så tidligt.

Og det kan godt aflæses i deltagerantallet, at sæson 2008 nærmest er snublet i gang. Og det på en årstid, hvor vejret har drillet på en ny måde. Den milde vinter har også ramt vores nabolande, der er kommet tidligt igang med deres sæsson, og den vinterrevanche som vi lige nu oplever, har sikkert holdt flere tilbage fra at melde sig.

Men der er chancer endnu - Endda flere. Om løbet lørdag hedder det -

Eftertilmelding
Ledige pladser kan købes mod et tillæg på DKK 50 pr. start enten via online tilmeldingen eller på e-mail senest tirsdag den 25. marts 2007 kl. 14.00 til stævneadressen.
Der er normalt stadig et stort antal ledige pladser under stævnet. Disse sælges fra stævneinformation


Til stafetten om søndagen er der endnu flere muligheder, hvis du ikke allerede er tilmeldt.

Løberbørs
For klasserne H/D-12; H/Dmax43, H/D130, H/D175 og Motion vil arrangørerne være behjælpelig med at formidle kontakt imellem deltagere, som mangler holdkammerater.
Dette kan ske helt frem til lørdag kl. 14 ved henvendelse til stævneinformationen.

Åbne baner
Åbne baner sælges på dagen fra et særligt telt på stævnepladsen. Åbne baner har søndag egen start og mål. Baner kan købes kl. 9.00 - 11.30. Start mellem 10.00 og 11.30 efter systemet put and run.


Der er faktisk slet ikke nogen grund til at blive hjemme – Læs mere om Danmarks mest ambitiøse internationale stævne via link.

http://www.springcup.dk/springcup/