Ustyrligt godt af de danske piger

| Administrator | Nyheder 2008

Endnu en jubeldag for dansk juniororientering i Schweiz.

Gårsdagens flotte resultater gav store forventninger til dagens stafet og hos juniorerne er der igen ”slinger i valsen” – de indfrier bare forventningerne og henter igen i dag flotte medaljer til Danmark.

I D 15-16 vandt Danmark GULD med lidt over et minut ned til Østrig på 2.pladsen. Holdet lagde ud med Stine Bagger Hagner, Silkeborg OK. Stine løb godt og kunne sende Astrid Ank Jørgensen, Horsens OK ud i front efter 1-turen. Efter 2. tur lå Danmark til bronze, men med hurtigløbende Emma Klingenberg, Faaborg OK på den afgørende sidstetur var 1.pladsen hurtigt inden for rækkevidde og i mål var forspringet til Østrig på lidt over et minut.

Som i går var der også dansk triumf i D 17-18. Holdet bestod af Marie Hauerslev, OK Pan Århus der lagde ud med en 7. plads på førsteturen. Ida Bobach, Silkeborg OK tog over og hentede 3 placeringer på andenturen. FIF Hillerød pigen Signe Klinting, tog derefter fat og indhentede alle konkurrenterne - og løb fra dem! Danmark var således en sikker vinder, med næsten 2 minutter ned til de nærmeste konkurrenter fra værtsnationen Schweiz.

De ældste danske drenge i H 17 – 18 leverede en rigtig flot holdindsats og kunne trække sig tilbage med bronzemedaljer om halsen. Danmark var kun 10 sekunder fra sølvet, som Schweiz tog sig af mens guldvinderne fra Estland var urørlige med et forspring på ca. 2 minutter. Holdet bestod af Andreas Boesen, OK Roskilde på førstetur, Søren S. Sørensen FIF Hillerød på midterturen & på Rasmus Thrane Hansen fra Søllerød OK på den afsluttende tur. Sidstnævnte løb Danmark op til bronzen fra en placering som nr. 8 efter de to første ture – bravo drenge!

Endnu en stor dansk dag – spændende hvad søndagens sprint kan bringe – vi håber det bliver en søndag med mere metal til vort super juniorlandshold

Konkurrencerne kan følges via link herunder.