Også fornem andendag ved JWOC!

| Administrator | Nyheder 2006

Det blev til en flot PODIEPLADS til Christian Bobach på den lange distance.

Dette Junior-VM ser ud til at kunne blive et af de absolut bedre for dansk juniororientering.

Gårsdagens fornemme resultater i sprint med hele fire løbere i top 20 - Søren Bobach nr. 9, Rasmus Djuurhus nr. 13, Signe Klinting nr. 17 og Ane Linde nr. 18 - blev i dag fulgt op på den lange distance.
Christian Bobach gik foran i festlighederne ved med en fornem sjetteplads at komme på podiet.

Christian udtalte efter løbet: - ”Jeg havde et godt løb, selvom jeg missede lidt i starten - jeg synes ikke posterne stod, hvor jeg gerne ville, de skulle stå! - så derfor havde jeg en del små kroge i starten af banen, men da jeg hentede en schweizer, som startede fire minutter før mig, var jeg klar over, at det ikke var helt galt. Ved passage af stævnepladsen og publikumsposten fik jeg så at vide, at det var en podieplads jeg løb om. Det lykkedes at løbe rent på den sidste del”, sluttede en meget tilfreds Christian Bobach fra Druskininkai.

Emil Folino kom ind på en næsten ligeså fornem ottendeplads kun 17 sekunder efter Christian og gårsdagens bedste dansker på sprinten Søren Bobach kom ind på en flot 14. plads.

Hos pigerne var Ane Linde i dag bedst med en 13. plads, en tangering af hendes hidtil bedste resultat på den lange distance ved JVM (Polen i 2004).
Slutresultatet blev igen fire danske løbere i top 20. Signe Klinting leverede igen et flot løb ved at blive nr. 23.

Konkurrencen blev afholdt i den fysisk og teknisk krævende Noðkûnai skov, 65 km syd for Druskininkai.