OK Roskilde skabte sensation

| Administrator | Nyheder 2005

God bredde gav nyoprykker succes i Østkredsens 1. division

Siden 1993 har FIF Hillerød, Farum OK og OK Øst siddet solidt på de tre øverste pladser i Østkredsens 1. division – og det nyoprykkede hold fik aldrig en chance og måtte rykke ned igen. I år var det så OK Roskildes tur til at forsøge sig.
Første runde blev lørdag afviklet i silende regn, hvor OK Sorø arrangerede i Grydebjerg Skov
OK Roskilde overraskede positivt ved at besejre både Farum OK – endog ganske stort (99-79) - og OK Øst (92-90), og hermed skal klubben være meget uheldig, hvis det alligevel skal ende med en nedrykning.
OK Roskilde havde kun den hurtigste løber på en enkelt bane – KUM og SM vinderen Martin M Frich på bane 7A – og kun ganske få løbere på de øverste pladser. Til gengæld var bredden i orden, så de nødvendige point blev hentet hjem.
De forsvarende mestre fra FIF Hillerød vandt ganske sikkert alle tre matcher – og synes at styre direkte mode landsfinalen i Finderup den 2. oktober.