Claus Bloch igen bedst – Tue imponerede

| Administrator | Nyheder 2005

Uden at have perfekte løb sluttede Claus Bloch og Tue Lassen på tilfredsstillende 16. og 17. plads. i den klassiske konkurrence. Tue Lassens 17. plads lover godt for den kommende seniorkarriere.

Euromeetings klassiske distance blev afviklet lidt nord for Põlva, hvor det blev til to top 20 placeringer. ”Vores målsætning er fortsat, at have en løber i top ti og to top 20. Selvom denne målsætning heller ikke i dag lykkedes helt er, Claus Blochs og Tue Lassens præstationer absolut godkendte”, udtaler U-25 træner Jens Hansen. Specielt vil han dog gerne fremhæve Tues indsats. Tue er endnu junior nogle måneder, men dagens resultat lover godt for hans entre i seniorkarrieren til næste år.
Ane Linde var uden overskud, men igen bedst af de danske damer. Karina B. Knudsen og Maria Konring Olesen havde begge en dag, der ikke var deres.

Terrænet for den klassiske konkurrence var letløbt og orienteringen enkel, men mange lavede fejl i starten, hvor skoven var lidt diffus og grøn.