Rene Rokkjær og Troels Nielsen i top 20 i årets World Cup finale

| Administrator | Nyheder 2002

I årets sidste World Cup løb, den klassiske finale, leverede Rene Rokkjær et fornemt løb ved at komme ind som 11’er i tiden 88.45 - kun 23 sekunder fra en 7. plads. Rene er meget tilfreds med sit løb. Havde god fart og god kortkontakt og koncentration løb

I årets sidste World Cup løb, den klassiske finale, leverede Rene Rokkjær et fornemt løb ved at komme ind som 11’er i tiden 88.45 - kun 23 sekunder fra en 7. plads. Rene er meget tilfreds med sit løb. Havde god fart og god kortkontakt og koncentration løbet igennem. Den klassiske bane er blandt andet kendetegnet ved at skulle udfordre løberen med vejvalg. På dagens bane var der 2 langstræk, hvor det rigtige vejvalg var afgørende for værdifulde placeringer. Netop på første langstræk mellem post 1 og 2 viste mellemtiderne, at Rene’s vejvalg var op mod 1 ½ minut langsommere end bedste. Når dertil lægges Rene’s eneste regulære bom på et minut kunne han have sluttet i top 5 i dagens individuelle løb.
Troels Nielsen fortsatte rækken af gode løb og blev nr. 18
Årets World Cup finale var spændende til det sidste. Dagens løb var det 13. individuelle World Cup løb i år. Af de 12 foregående tæller de 8 bedste og hertil lægges pointene opnået i årets World Cup finale.
Flere af de bedste havde mulighed for at blive total vinder. Bjørnar Valstad, Norge kunne i denne gyser trække sig ud af årets World Cup serie som endelig vinder med 358 point foran Michael Mamleev, Rusland med 348 point og dagens suveraene vinder Mats Haldin, Finland med 347 point. Pasi Ikonen; Finland som var førende før denne sidste World Cup runde i Ungarn og Tjekkiet har ikke kunnet levere de resultater, han leverede i foråret og sluttede på 4. plads med 347 point.