Skip to main content

JWOC 2000, Danish Team

| Administrator | Nyheder 2000

Fra den i Schweitz bosatte Christine Fogtmann, Farum OK har jeg modtaget følgende opfordring, som jeg iler med at bringe videre:

Fra den i Schweitz bosatte Christine Fogtmann, Farum OK har jeg modtaget følgende opfordring, som jeg iler med at bringe videre:

"Hej Sören

Naar nu Seniorerne er godt pä vej hjem efter EM i Ukraine, er det vel ved at väre paa tide at tänke paa juniorerne, som har väret paa träningslejr op til junior VM siden i mandags.

Paa mandag den 10. juli begynder konkurrencerne ved Novo Misti i Tjekkiet med model event efterfulgt af klassisk tirsdag, kvalifikation til kort onsdag, finale kort torsdag og stafet og banket fredag.

Da det er foerste gang i fem aar at jeg ikke selv er til stede ved junior VM, vil jeg fölge begivenhedernes gang under http://www.orienteering.cz/jwoc2000

Tjekkerne ser ud til at have planlagt en fin konkurrence, saa lad os haabe paa det bedste for de danske juniorer.

For dem der skulle have lyst til at sende holdet en mere personlig hilsen, er dette muligt ved at sende en fax eller email til stävnekontoret:

Address of the competitor office: Hotel Devet skal, Milovy 8, 59203 Snezne, Czech Republic, e-mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller fax +420 616 664311

Husk at skriv "JWOC 2000, Danish Team" eller lignende paa meddelelsen, saa den naar frem til löberne. Det luner at vide, at der er nogen der krydser fingre!



Mange hilsner sydfra

Christine"

Og da jeg i næste uge er i Chamonix for at lege på Mont Blanc, kan jeg desværre ikke følge JWOC - så I slipper for mine udgydelser på disse sider.