Skip to main content

WC i mountainbike-o

| Administrator | Nyheder 1999

Jeg har fået en lille hilsen fra "det danske world-cup-hold" i Mountainbike-Orienteering, alias Merete Bigum, Farum OK:

Jeg har fået en lille hilsen fra "det danske world-cup-hold" i Mountainbike-Orienteering, alias Merete Bigum, Farum OK:


"Hej Soeren

En lille hilsen fra Barcelona, der maaske kan interessere paa DOFs hjemmeside?
Jeg er i gaar under en middag i Barcelona blevet tilbudt at udgoere Danmarks landshold til World Cup i mountainbike-orientering i den kommende weekend. Konkurrencen er arrangeret af den lokale orienteringsklub (Badalona Orientacion) og foregaar loerdag d. 30. oktober kortdistance),soendag d. 31. oktober (klassisk) og mandag d. 1. november (stafet,fridag da det er Allehelgenes Dag).

Jeg glaeder mig til at se, hvad det er for en sport (hvor meget den ligner o-loeb), da jeg stort set aldrig har proevet at cykle mountainbike foer. Jeg laaner mig frem til cykel, hjelm og kortholder hos de lokale orienterere. Til stafetten kommer jeg nok til at koere for et blandet dansk-fransk-spansk mix-hold (hvis jeg overhovedet kommer saa langt?).

WC er som i o-loeb i flere afdelinger, hvor dette er de sidste 3. Der er en hjemmeside med flere informationer om WC hos Badalona Orientacion:www.orientacion.org

De undrer sig i oevrigt over, at der ikke er et dansk landshold tilmeldt, naar de nu ved, hvor gode vi er til fod-o-loeb!

Naermere besked med resultater foelger tirsdag...

Hilsen Merete Bigum

PS. Jeg er i BCN i 4 mdr. for at studere..."

Held & Lykke Merete!