Sølv til Søren til EYOC sprint

| Thomas Jensen | Nyheder 2017

Søren løb et fantastisk løb og sikrede Danmark en sølvmedalje

Søren Thrane Ødum leverede en klassepræstation - og fulgte op på de stolte danske medaljetraditioner, det han fik sølv til EYOC på sprintdistancen.

Der var ikke færre end 100 løbere på startstregen til EYOC i H 16. Af alle disse løbere var Søren Thrane Ødum næsthurtigst. Jeg håber på at kunne opdatere denne nyhed med en kommentar fra Søren eller trænerne senere, men en ting er sikkert, han har løbet et rigtig flot løb. Han var 24 sekunder efter den polske vinder. Piotr Rzenca.

De øvrige danske herrer i klassen løb også fint og var mellem to og tre minutter efter vinderen.

I D16 har Hedvig Gydesen været helt suveræn på dansk grund i år. I dag viste hun høj international klasse og sluttede som nr. 8 - 1:39 efter den ungarske vinder. Også Alberte Kaae-Nielsen viste topform og sluttede som nr. 20 - yderligere 30 sekunder efter Hedvig.

I H18 stillede Danmark med fuldt hold. Det har der ellers ikke været tradition for, da en del H18 løbere også er i spil til junior-VM. Men de fire danskere gjorde det alle rigtig fint. Mikkel HOlm Nielsen var bedst på en 24. plads - 1:34 efter vinderen.

I D18 havde vi kun en enkelt dansker til start. Lotte Markussen løb et rigtig flot løb og blev nr. 22 - 2:06 efter vinderen.

Du kan se alle resultater på arrangørerne hjemmeside: http://www.eyoc2017.com/, hvor du også kan se kort og følge med live, når det i morgen går løs på den lange distance.