4. plads til Agnes på sprinten

| Thomas Jensen | Nyheder 2017

Agnes fuldendte et fantastisk mesterskab for D18 løberne ved at løbe en flot 4. plads hjem til Danmark. Billedet er fra junior-VM i sommers.

4. plads til Agnes
Det blev endnu en god dansk dag til JEC, da Agnes Nørgård Kracht løb en flot 4. plads i hus i D18 på sprinten. Ud fra stræktiderne ser det ud til, at hun har haft et rigtig godt løb uden nogen tidstab af betydning. Det var virkelig en flot præstation af Agnes.

Ligesom på stafet og lang var det D18 pigerne der stod for de bedste danske resultater. Line Termansen løb en flot 12. plads hjem - 20 sekunder efter Agnes. Gårsdagens vinder Ida Øbro blev nr. 17 mens Lotte Jouhojärvi sikrede sig en fornem 19. plads. Annika Simonsen fik ikke helt ramt sit sædvanlige høje niveau og sluttede som nr. 29.

Ingen topresultater i D20
D20 pigerne var lidt længere nede i resultatlisten - men til gengæld lå de inden for 10 sekunder. Line Cederberg, Astrid Maag og Caroline Finderup blev nr. henholdsvis 32, 33 og 34.

Andreas bedste dansker i H18
I H18 havde Andreas Bock Bjørnsen fundet det hurtige ben fra stafetten frem. Han sluttede som nr. 20 knap et minut fra præmieskamlen. Også Mikkel Holm Nielsen løb et flot løb og sluttede som nr. 28 - 20 sekunder efter Andreas. Malthe Kjær Hemmingsen blev nr. 30 og Mikkel Lyskjær nr. 38 - så det var en stabil holdindsats. Mads Skaug og Lasse Falck Weber havde rejst sig fra sygesengen og gennemførte begge dagens konkurrence i fin stil. De sluttede som nr. henholdsvis 43 og 51 i det 65 mand store felt.

Lasse bedst i H20
I H20 fik de danske herrer deres sag for. Lasse Thamdrup var bedst som nr. 36 - 2:15 min efter schweiziske Joey Hadorn, der gentog sin sejr fra langdistancen. De øvrige danske herrer Malthe Poulsen, Jess Rasmus Møller, Rune Østergaard og Laurids Bidstrup Møller blev nr. henholdsvis 49, 53, 55 og 56 af de 62 gennemførende løbere mellem 3:01 og 3:41 efter Hadorn.

Hermed er dette års JEC afsluttet. Det var meget opløftende at se især de flotte resultater af vores fem stærke D18 løbere. Her er der virkelig et stærkt fundament - og ikke mindst en stærk gruppe, at bygge videre på.