Skip to main content

Endeligt program for trænerseminaret d. 13-14/1 er klart

| Nyheder 2018

I weekenden 13.-14. januar inviterer DOF til trænerseminar for alle med interesse for træning af børn, unge, juniorer, talenter og elite, og det endelig program er nu klart

Trænerseminar 2016

 

Det årlige trænerseminar blev i november flyttet til januar måned, og traditionen tro vil omkring 50 trænere samles på Danhostel Vejle Vandrerhjem i godt et døgn til et alsidigt program med interessante oplæg og god tid til diskussion og erfaringsudveksling – i år med fokus på TBU, såvel o-teknisk, fysisk og sportspsykologisk arbejde i klubber, talentcentre, mv.

Det er også i år intensionen, at trænerseminaret ved at kombinere programsatte oplæg med en masse erfaringsudveksling, vil skabe rammerne for, at alle vil kunne tage noget med hjem og kunne bruge i deres daglige trænervirke.

Trænerseminaret er i lighed med sidste år ikke opdelt i forskellige spor, da temaet ”TBU – DOFs vision for træning af børn og unge” netop dækker over hele spektret fra miniløberen over ungdomsløberen der bare syntes at orientering er fedt, til den talentfulde junior der drømmer om VM medaljer.

Trænerseminaret er derfor oplagt for alle der arbejder med børn og unge, hvad enten man som træner, leder eller klub:

  • overvejer at starte børne-/ungdomstræning op
  • netop har startet børne-/ungdomstræning i år
  • har haft børne-/ungdomstræning på programmet nogle år
  • har lang tradition for børne-/ungdomstræning i klubben
  • syntes at ungdomskurser og sommerlejre er fedt, og bare vil have inspiration

Vi er bevidste om at der lørdag d. 13. januar arrangeres DOF akademiet i Ringe på Fyn, men håber at så mange som muligt vil tage turen videre til Trænerseminaret efterfølgende. Alle er velkomne.

Se det fuldstændige program i invitationen via linket herunder og tilmeld dig trænerseminaret i O-service senest den 9 januar, men meget gerne hurtigst muligt.

Program for trænerseminaret

Slides fra Trænerseminaret d. 13-14/1 2018: