Line Cederberg flot nr. 14 på langdistance

| Nyheder 2018

WuOC 2018 lang Line CederbergWuOC fortsatte idag med en krævende langdistance, der både fysisk og teknisk satte løberne på prøve. Line Cederberg, Tisvilde Hegn OK leverede et stærkt løb efter nogle tunge dage. Løbet var en konstant mental kamp mod sig selv, og kun få gange glippede fokus. Det var derfor en træt, men glad og stolt, Line Cederberg der kunne løbe i mål på en flot 14. plads, lidt over 7 min efter vinderen Marie Olaussen fra Norge.

De danske herrer fortsatte også de fine takter fra de tidligere løb, men kræfterne rakte ikke helt det gode placeringer. Emil Øbro, Tisvilde Hegn OK, løb i mål som nr. 32, mens Mikkel Sørensen, OK Melfar blev nr. 38. Vinder blev Jonas Egger fra Schweiz

38 DEN Mikkel SØRENSEN Denmark 1:29:04 +17:41

WuOC slutter imorgen med stafet. Danmark stiller med Emil Øbro, Mikkel Sørensen og Stefan Frands Petersen. Line Cederberg løber førstetur på et mig hold med Ungarn