Skip to main content

MTBO-sæsonafslutning

| Johan MacLassen | Nyheder 2018

Vinder Trimtex MTBO cup 2018

Årets sidste MTBO konkurrencer blev afviklet i den første weekend af skolernes efterårsferie.

Weekenden bød på 3 meget forskellige udfordringer ved 2 løb i by, park og skov omkring Horsens OK’s klubhus i Bygholm samt, samt for 3. gang i forbindelse med løvfaldsløbet i Silkeborg Nordskovs stejle bakker.

Udover at være årets sidste officielle konkurrencer i Danmark, var det også de 3 afsluttende afdelinger i Trimtex MTBO cup for H/D21 og Dansk MTBO cup for resterendeklasser. Eftersom der var tale om hele 3 afdelinger i den afsluttende weekend var det på forhånd ikke allerede afgjort på forhånd. MTBO er udover at være en O-teknisk sport hvor fysik og orienteringsevnen gerne skal arbejde sammen for at skabe gode resultater også en udstyrssport hvor defekter på cyklen kan spille en afgørende rolle i et resultat.

Weekenden blev sluttet af med præmieoverrækkelse til klassevinderne, cuppen vender selvfølgelig tilbage i 2019, men setup er fortsat uvist, dog kan man allerede nu inspireres lidt af de vinter MTBO-tilbud, som er linket til på MTBO-siden under Dansk Orienteringsforbund, sammen med en foreløbig plan for løb i 2019.