Skip to main content

Repræsentantskabsmøde 2019

| Nyheder 2018

Der indkaldes hermed til DOF repræsentantskabsmøde 2019, som afholdes den 2. marts 2019 på Hotel Comwell, Middelfart fra kl. 9.30-16.00

Adresse:
Hotel Comwell
Karensmindevej 3
5500 Middelfart.

Vær allerede nu opmærksom på, at regler for deltagelse og tidsfrister for fremsendelse af forslag til repræsentantskabet fremgår af forbundets love. Den konkrete ordlyd fra lovene, som kan findes på DOF`s hjemmeside, er indsat i nedenstående.


Forslag til repræsentantskabet:
8.10
Forslag til det ordinære repræsentantskabsmøde skal være forbundets sekretariat i hænde senest den 2. januar. Dog kan forslag, der senere er fremsat på og fremmet af et regionalt klubledermøde optages på dagsordenen, hvis det indsendes til forbundets sekretariat senest en uge efter klubledermødet. Indkomne forslag offentliggøres snarest muligt på forbundets hjemmeside.

Deltagelse
8.4
Kun repræsentanterne fra klubber, der er fuldgyldige medlemmer, har stemmeret ved repræsentantskabsmødet. Hver klub har 2 stemmer.
(Under dette punkt ligger i lovene et pkt. a om enkeltpersonsmedlemskab. Dette har dog ikke relevans for 2019, da ordningen ikke er aktiveret af hovedbestyrelsen, jf. vedtægtspunkt 3.1 og 4.1, red.)
8.5
En klub kan kun give stemmefuldmagt til egne repræsentanter. En klub kan give en repræsentant skriftlig fuldmagt til at disponere over begge klubbens stemmer.
8.6
For at være stemmeberettiget skal en klubs skriftlige anmeldelse af antal repræsentanter være forbundets sekretariat i hænde senest 5 dage før repræsentantskabsmødet.
8.7
Stemmeret er endvidere betinget af, at navneanmeldelse sker skriftligt senest ved registreringen af de fremmødte stemmer ved indledningen af repræsentantskabsmødet.
Klubberne kan gratis tilmelde to klubrepræsentanter – ønsker man flere, så koster det 500,- pr. mand.

Indkaldelse med detaljeret information omkring repræsentantskabsmødet bliver fremsendt til klubberne medio februar iht. lovene. Tilmelding til repræsentantskabsmødet foregår via O-service, og bliver åbnet op i løbet af december. Vi ses i Middelfart.

Indkaldelse