Skip to main content

5. december: Nightchamp

| Nyheder 2018

Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende år.

NightChamp-serien byder på i alt syv løb i det østjyske henover vinteren - og som navnet kraftigt antyder, er der tale om natløb. Der er tre afdelinger tilbage af årets løbsserie, og det er tre torsdage i februar, der resterer. En af fordelene ved de vintermånederne er, at man ikke behøver vente så længe på mørket, og derfor kan de første Nightchamp-løbere komme afsted allerede kl. 18.15. Der er fri start en time derefter.

Der konkurreres i 17 klasser med præmier til klassevinderne, ligesom der er en gennemgående konkurrence om hurtigste kilometertid - set over alle 7 løb i sæsonen. Derudover er der også 2 lodtækningspræmier á 1500 kr.

 

Næste afdeling af Nightchamp er 7. februar 2019 i Vestereng - og du kan læse meget mere om løbene på Nightchamps hjemmeside.

Arrangørerne lægger også banerne i O-Track, hvor du derfor allerede nu kan gå ind og se kort og vejvalg fra de første afdelinger.